APÚNTATE

Vols venir com a usuari/a el proper 21 d'Octubre?. No t'ho perdis, encara queden places. L'horari serà de 10h del matí, fins les 18h. Per qualsevol dubte podeu trucar al 623 98 04 90

Us comuniquem que les places ja estan exhaurides, però podríem rebre algunes baixes, i per això, et convidem a apuntar-te igualment i passar a una llista d'espera. Si per ordre d'arribada et podem concedir una plaça, contactarem amb tu perquè ens feu el pagament i confirmar la vostra plaça.

Vens d'alguna entitat? *
Has vingut a alguna edició anterior? *

Explica’ns quina és la teva discapacitat per tal d’ajudar-te de la millor manera possible a l’hora de realitzar l’activitat.  Necessites ajuda per fer les transferències? Necessites traducció de llengua de signes? Tens alguna discapacitat/da visual? Necessites suport durant tota la jornada?....

Tipus de cadira ? *
Ets major d'edat ? *
Preferència per activitat ? *

En el cas que siguis menor, hauràs d'anar acompanyat/da d'una persona major d'edat, aquesta s'apuntarà com a participant també i en aquest cas no haurà de tenir cap discapacitat. La persona que t'acompanyi haurà d'enregistrar-se en un altre formulari i deixar dit que és el teu acompanyant a l'apartat de resposta oberta.

Per temes d'organització ens aniria bé saber si vens sol/a o acompanyat/da, amb quanta gent vens, portes el cotxe tu i necessites una localització molt a prop de la festa? Si et plau, explica'ns...
Necesites transport? *
Origen transport

Dinar

El dinar està inclòs amb l'entrada. Per temes d'organització ens aniria bé saber si:
Et quedaràs a dinar amb nosaltres? *
Tens alguna al·lèrgia i/o intolerància alimentària? *

Comenta’ns si per motius de salut necessites alguna dieta especial (triturat, etc).

Tipus dieta? *
Accepto cedir la meva imatge perquè l'entitat Aviació Adaptada en faci ús per fer-ne difusió *
Accepto la política de protecció de dades *

Per motius d'assegurança i de la LOPD, amb l’inscripció d’aquell dia, sereu socis i sòcies de l'entitat. Una vegada finalitzada la jornada, es destruiran totes les dades i contactes.

Accepto ser associat/da col·laborador/a d’Aviació Adaptada *

TARJETA DE DISCAPACITAT

És necessari que el dia de l'esdeveniment porteu la targeta, recordeu que només poden portar acompanyants a la activitat els menors d'edat.

PAGAMENT

Per tal de confirmar la teva inscripció serà necessari que facis un traspàs de 40€/persona, i al concepte ha de constar: InicialNom.Cognom1Cognom2_AA (per exemple: C.GonzálezSanchez_AA) al següent compte: ES55 2100 0115 1902 0149 1006

Un cop realitzat el pagament us enviarem un mail confirmant la vostra inscripció a la jornada de Aviació Adaptada.

En el cas que vulguis un tiquet extra per dinar per acompanyants o familiars són 12€ per avançat i el dia de l'esdeveniment seran 15€ si no has fet la reserva prèvia. Si vols un tiquet extra, serà necessari efectuar el pagament d'aquest juntament amb la inscripció a la jornada, amb el concepte InicialNom.Cognom1Cognom2_AA i (número) dinars extres (per exemple: C.GonzálezSanchez_AA i 1 dinar extra).

 

GRÀCIES

Moltes gràcies per inscriure't.

Per qualsevol dubte podeu contactar via correu: info@aviacioadaptada.cat o escriure al . No deixeu de seguir les nostres xarxes socials (Instagram, Facebook i el nostre canal de YouTube) per assabentar-vos de tot!

FAQs

La jornada se propone en un día festivo donde cualquiera puede acercarse. De hecho lo recomendamos, será toda una fiesta. Si bien es verdad que sólo podrán disfrutar de la experiencia del vuelo aquellas personas con un grado de discapacidad reconocido.

Es una fiesta para todas y todos, pero será necesario que aquellos y aquellas que han pagado la jornada de vuelo, la lleven.

La jornada se celebrará el primer sábado 2 de octubre.

Aeròdrom d’Igualada-Òdena

Sí, pero deberás ir acompañado de un/a familiar, tutor/a legal que también deberá pagar la jornada de vuelo.

Puedes venir con acompañante, es más, ¡te animamos! Pero el vuelo es para personas con discapacidad reconocida.

Recomendamos que todo el mundo venga a la jornada entera (10h a 18h), ¡será todo una fiesta! Sin embargo, te enviaremos un correo con tu franja horaria de vuelo.

Aviació adaptada cuenta con la participación de varios voluntarios/as profesionales y expertos para asistir durante toda la jornada a las personas con discapacidad que lo necesiten.

En el caso de que sólo quieras venir a comer, el menú tiene un coste de 10 € y tendremos un servicio de bar durante todo el día.

Dispondremos de parking en el aeródromo. También habrá servicio de autobús disponible desde diferentes puntos de Cataluña para llegar directo y una lanzadera desde la estación de tren de Igualada. Para cualquier duda contacta vía correo con nosotros en info@aviacioadaptada.cat.

La jornada es abierta para todo el público, para celebrar y luchar por una aviación más adaptada, con actividades y charlas divulgativas y con una pequeña feria de exposición para dar conciencia sobre la discapacidad.

GALERÍA FOTOGRÁFICA

Infografia 2022

Testigos 2021

Infografía 2021

Galería 2021

Testigos 2021

Infografía 2020

Galería 2020

Testigos 2020

Infografía 2019

Galería 2019

Testigos 2019

Infografía 2018

Galería 2018

Testigos 2018

Infografía 2017

Galería 2017

Testigos 2017