apuntat
FAQS (preguntes freqüents)
Galeria

APUNTA’T

 

T’informem que la teva inscripció entra en llista d’espera, així que si us plau emplena la teva inscripció, però de moment no efectuïs cap pagament.
Si alguna persona anul·la o ampliem places, t’avisarem.

 

Vols venir com a usuari/a el proper 1 d'Octubre?. No t'ho perdis, encara queden places. L'horari serà de 10h del matí, fins les 18h. Per qualsevol dubte podeu trucar al 615294009 o al 630473177

Vens d'alguna entitat? *
Has vingut a alguna edició anterior? *

Explica’ns quina és la teva discapacitat per tal d’ajudar-te de la millor manera possible a l’hora de realitzar l’activitat.  Necessites ajuda per fer les transferències? Necessites traducció de llengua de signes? Tens alguna discapacitat/da visual? Necessites suport durant tota la jornada?....

Tipus de cadira ? *
Ets major d'edat ? *
Preferència per volar ? *

En el cas que siguis menor, hauràs d'anar acompanyat/da d'una persona major d'edat, aquesta s'apuntarà com a participant també i en aquest cas no haurà de tenir cap discapacitat. La persona que t'acompanyi haurà d'enregistrar-se en un altre formulari i deixar dit que és el teu acompanyant a l'apartat de resposta oberta.

Per temes d'organització ens aniria bé saber si vens sol/a o acompanyat/da, amb quanta gent vens, portes el cotxe tu i necessites una localització molt a prop de la festa? Si et plau, explica'ns...
Necesites transport? *
Origen transport

Dinar

El dinar està inclòs amb l'entrada. Per temes d'organització ens aniria bé saber si:
Et quedaràs a dinar amb nosaltres? *
Tens alguna al·lèrgia i/o intolerància alimentària? *

Comenta’ns si per motius de salut necessites alguna dieta especial (triturat, etc).

Tipus dieta? *
Accepto cedir la meva imatge perquè l'entitat Aviació Adaptada en faci ús per fer-ne difusió *
Accepto la política de protecció de dades *

Per motius d'assegurança i de la LOPD, amb l’inscripció d’aquell dia, sereu socis i sòcies de l'entitat. Una vegada finalitzada la jornada, es destruiran totes les dades i contactes.

Accepto ser associat/da col·laborador/a d’Aviació Adaptada *

 

TARJETA DE DISCAPACITAT

És necessari que el dia de l'esdeveniment porteu la targeta, recordeu que només poden portar acompanyants pel vol els menors d'edat.

PAGAMENT

Per tal de confirmar la teva inscripció serà necessari que facis un traspàs de 35€/persona, i al concepte ha de constar: InicialNom.Cognom1Cognom2_AA (per exemple: C.GonzálezSanchez_AA) al següent compte: ES55 2100 0115 1902 0149 1006 Un cop realitzat el pagament us enviarem un mail confirmant la vostra inscripció a la jornada de Aviació Adaptada.

En el cas que vulguis un ticket extra per dinar per acompanyants o familiars són 10€. Si vols un ticket extra, serà necessari realitzar el pagament d’aquest juntament amb l’inscripció a la jornada, amb el concepte InicialNom.Cognom1Cognom2_AA i (número) dinars extres (per exemple: C.GonzálezSanchez_AA i 1 dinar extra).

Un cop realitzat el pagament us enviarem un mail confirmant la vostra inscripció a la jornada d'Aviació Adaptada.

 

GRÀCIES

Moltes gràcies per inscriure't. T'informem que estàs en llista d'espera, així que si us plau no efectuïs cap pagament. Si alguna persona anul·la o ampliem places, t'avisarem.

Per qualsevol dubte podeu contactar via correu: info@aviacioadaptada.cat. No deixeu de seguir les nostres xarxes socials (Instagram, Facebook i el nostre canal de YouTube) per assabentar-vos de tot!

GRÀCIES PER APUNTAR-TE A LA JORNADA. EN CAS QUE NO REBIS EL MAIL DE CONFIRMACIÓ, ENS POTS ESCRIURE A INFO@AVIACIOADAPTADA.CAT
HI ha hagut algún error. Si us plau intenta-ho més tard. Disculpa les molèsties

FAQs

La jornada es proposa en un dia festiu on tothom pot apropar-se. De fet ho recomanem, serà tot una festa. Si bé és veritat que només podran gaudir de l’experiència del vol aquelles persones amb un grau de discapacitat reconegut.

És una festa per a totes i tots, però serà necessari que aquells i aquelles que heu pagat la jornada de vol, la porteu.

La jornada es celebrarà el primer dissabte d’octubre dia 2.

Aeròdrom d’Igualada-Òdena

Sí, però hauràs d’anar acompanyat d’un/a familiar, tutor/a legal que també haurà de pagar la jornada de vol.

Pots venir acompanyant, és més, t’hi animen! Però el vol és per a persones amb discapacitat reconeguda.

Recomanem que tothom vingui a la jornada sencera (10h a 18h), serà tot una festa! Tot i això, us enviarem un correu amb la vostra franja horària de vol.

Aviació adaptada compta amb la participació de diversos voluntaris/es professional i experts per assistir durant tota la jornada a les persones amb discapacitat que ho necessitin. 

En el cas que només vulguis venir a dinar, el menú té un cost de 10 € i a part durant el transcurs de la jornada tindrem un servei de bar durant tot el dia.

Disposarem de pàrquing a l’aeròdrom. També hi haurà servei d’autobús disponible des de diferents punts de Catalunya per arribar directe i una llançadora des de l’estació de tren d’Igualada. Per qualsevol dubte contacte via correu amb nosaltres a info@aviacioadaptada.cat.

La jornada és oberta per a tot el públic, per celebrar i lluitar per una aviació més adaptada, amb activitats i xerrades divulgatives i amb una petita fira d’exposició per donar consciència sobre la discapacitat.

GALERIA FOTOGRÀFICA

2021
2019
2018
2017
2020

Any 2021

GALERIA
INFOGRÀFIC
TESTIMONIS

Infografia 2021

Galeria 2021

Testimonis 2021

Any 2020

GALERIA
INFOGRÀFIC
TESTIMONIS

Infografia 2020

Galeria 2020

Testimonis 2020

Any 2019

GALERIA
INFOGRÀFIC
TESTIMONIS

Infografia 2019

Galeria 2019

Testimonis 2019

Any 2018

GALERIA
INFOGRÀFIC
TESTIMONIS

Infografia 2018

Galeria 2018

Testimonis 2018

Any 2017

GALERIA
INFOGRÀFIC
TESTIMONIS

Infografia 2017

Galeria 2017