QUI SOM ?

Som una entitat amb consciència social, ens comprometem i ens solidaritzem amb les realitats i necessitats de totes les personesamb algun tipus de discapacitat. No podem oblidar la nostra realitat més propera, és per això que realitzem un activisme actiu.

Lluitem per una accessibilitat universal on tothom pugui tenir les mateixes oportunitats i es vetlli pels nostres Drets Humans, i sobretot que les persones amb discapacitat puguin gaudir de les mateixes oportunitats dintre del mon de l’esport i de l’oci. Ho fem participant en diferents fronts com:

 • Amb l’administració per aconseguir que l’aeròdrom d’Igualada-Òdena sigui un aeròdrom adaptat.
 • Fem denúncia, crítica constructiva i propostes allà on creiem necessari,posant-nos a disposició d’administracions,entitats, persones o empreses que ho necessitin per tal d’aconseguir un món més accessible i igualitari.
 • Ens posem a disposició de les entitats i empreses del territori relacionades amb el món de la discapacitat i/o aviació per avançar en un món més inclusiu i just per a tothom.

Contribuir a assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per l’Assemblea General de les Nacions Unides per a eradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Són 17 objectius que guien l’agenda 2030 de les Nacions Unides, en els quals les entitats hi tenim un paper rellevant.
La nostra activitat és fixa concretament en la inclusió i la lluita per la desigualtat però,sempre sense perdre de vista els altres objectius i, en la mesura del possible, intentem posar el nostre granet de sorra. A la fi,compartim l’objectiu comú que és el desenvolupament mundial just i sostenible.

Les entitats del tercer sector tenim un paper important i implicació en l’aportació als ODS, especialment en els relacionats amb la lluita contra la desigualtat, pobresa o foment de l’educació. Entenem el nostre treball am una perspectiva inclusiva quan parlen dels ODS, oferint una implicació més transversal a la nostra activitat. Les entitats hem de reflexionar i orientar el sentit del nostre treball cap aquests objectius i promoure un nou enfoc més dinàmic per tal de cercar noves oportunitats i espais.

Entenem la integració dels ODS d’una forma conscient i àmplia a l’activitat s’ha de poder viure com una oportunitat per millorar la contribució i impacte de les tasques que portem a terme.

 • Aconseguir que persones qualsevol tipus de discapacitat puguin volar el dia de la Jornada.
  Eliminar barreras socio econòmiques si més no aquest día que impedeixen a las persones amb discapacitat gaudir de l’experiència de volar.
 • Donar a conèixer l’aviació adaptada al públic en general Ho fem a través de la difusió de la nostra activitat als mitjans de comunicació amb notes de premsa, intervencions a les ràdios i televisions amb entrevistes.També fem arribar la nostra activitat i els avantatges de l’aviació adaptada a través dels perfils de les nostres xarxes socials amb publicacions de qualitat dirigides a tots els públics i amb l’objectiu d’incidir en l’opinió pública.
 • Formar a les noves generacions mitjançant conferències tècniques per part dels nostres professionals experts en aviació i/o discapacitat en inclusió social.
 • Tenir presència a fires del sector donant a conèixer l’activitat de l’entitat i fomentant la importància de fer accessible l’aviació a les persones amb qualsevol discapacitat. Així ho fem al Certamen Aerosport, al Air Challenge de Lleida i la Festa del Cel de Barcelona.
 • Promoure l’aviació adaptada al món -Promoure l’aviació adaptada al món empresarial de l’aviació general.
 • Sensibilitzar als agents influents del sector empresarial de l’aviació de la importància de fer aquesta disciplina accessible a totes les persones amb qualsevol discapacitat.

NOSALTRES

Carlos de Albert - President

Aniol Carreras - Secretari

Carmen Arana - Tresorera

Anna Ruiz - Vocal

Miriam Salazar - Vocal

Manoli Castillo - Vocal

Asun de la Sen - Atenció al client

EMPRESES I PATROCINADORS

Sense el suport de l’administració pública, d’empreses privades i de persones anònimes seria impossible realitzar la jornada d’Aviació Adaptada.

Som un gran equip format per grans persones que col·laboren de manera més directa o indirectament i de manera altruista. T’agradaria formar-ne part?

Gràcies a tots i totes els que fins el dia d’avui ens ajudeu a fer possible la jornada d’Aviació Adaptada.

Ajuntament d'Igualada
Ajuntament d'Òdena
Federació Aèrea Catalana
Aeroclub de Reus
Aeroports de Catalunya
Consell Comarcal de l'Anoia
grup àuria
Diputació de Barcelona
Aeroclub de Catalunya
Club de Vol a Vela d'Igualada-Òdena
Aeroclub Sabadell
Consorci de Gestió de l’Aeròdrom d’Igualada-Òdena
AIRCATFLY
Aeroclub Anoia
Iguana
Cuétara
Aigüa mineral Sant Aniol
Arts gràfiques Pons
Volotea
Plataformes M3
Grafiks Rotulación
Direxis
NACEX
Experiencies en globus MAGIC
Excavacions Anoia
Travel experience
Paellas Papitu
Cafés Mama Same
Centre Josep Orgué
rs audiovisual
Travel experience
Punt Cash & Carry