APUNTA’T COM PILOT

Ja pots inscriure’t com pilot voluntari per la jornada d’Aviació Adaptada 2023.

L’inscripció per pilots ja ha quedat tancada.

Moltes gràcies per¡l vostre suport.

La propera jornada será el 21 d’octubre. Qualsevol dubte escriu a info@aviacioadaptada.cat

Gràcies!

Benvolguts a tots els pilots de la jornada, primer de tot us volem agrair que vulgueu formar part de l’Aviació Adaptada, sou la clau de la jornada.

Durant els següents dies rebreu tota la informació sobre el dia de la jornada.

Pilots Aviació Adaptada 2023 (21 Octubre)

La Jornada comença a les 10 h, tot i que abans es farà el briefing previ a la Jornada. El briefing es farà a les 9:30h, és recomana arribar al voltant de les 9 a LEIG.
Si us plau si algú de vosaltres, té peticions de com millorar la zona de vol o idees noves, no dubteu en contactar amb el responsable de pilots: Aniol Carreras - 620 79 05 02.
 
A continuació les dades necessàries a emplenar per ser pilot de la Jornada. A tots aquells que no estigueu federats i ho desitgeu, se us federarà per el dia de la Jornada.

* Indica que la pregunta es obligatoria

Estas federat a la Federació Aèria Catalana? *
Has vingut a l'anterior edició d'Aviació Adaptada? *
Necesitem saber la teva talla per regalar-te un polo del esdeveniment: *
Vols que et tramitem la llicència federativa? *
Vindras acompanyat/da? *
En cas que vinguis acompanyat/da si us plau omple el formulari per ells com a voluntaris/ies si volen col·laborar a la Jornada també en altres tasques.
 
Accepto cedir la meva imatge perquè l'entitat Aviació Adaptada en faci ús per fer-ne difusió i la politica de privacitat de dades. *(a la web aviacioadaptada.cat) *
Accepto la política de protecció de dades *

Si us plau, envia l'assegurança de la teva aeronau al mail: info@aviacioadaptada.cat

Altre cop, moltes gràcies per formar part de la Jornada d’Aviació Adaptada 2023.

 

ASSOCIACIÓ AVIACIÓ ADAPTADA és el Responsable del tractament de les seves dades personals i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril (GDPR), i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), amb la finalitat de mantenir una relació comercial (sobre la base d'una relació contractual, obligació legal o interès legítim) i conservar-los durant no més temps del necessari per a mantenir la fi del tractament o mentre existeixin prescripcions legals que dictaminin la seva custòdia. No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal. Així mateix, se l'informa que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a ASSOCIACIÓ AVIACIÓ ADAPTADA en RONDA DEL GENERAL MITRE, 109 4t 2a - 08022 Barcelona (Barcelona). E-mail: info@aviacioadaptada.cat i el de reclamació www.aepd.es.