voluntariat
EL NOSTRE VALOR
FAQs

APUNTAT

El procés d’inscripció per fer voluntariat, ha finalitzat.

Moltes gràcies per la vostra participació !

Vols venir a fer de voluntari/ia el pròxim 2 d’Octubre?
L’horari serà des de les 7h. del matí fins a les 18h. Pots estar tot el dia però si no és el cas i necessites especificar un horari, fes menció a la pregunta de text corresponent…

Per qualsevol dubte podeu trucar al +34 626 482 463

(* camp obligatori)

Vas venir com a voluntari/ia a l'anterior Aviació Adaptada? *
Estas vacunat/da ? *
Tasques d'interés de cara a la jornada
Necessites transport? *
Com estas vacunat/da?
El teu missatge s'ha enviat. Ens posarem amb contacte amb tu elmés aviat possible. Gràcies
ups!, Hi ha hagut algún error. Si us plau intenta-ho més tard. Disculpa les molèsties

Gràcies!

Ets pilot?, has vingut un altre any i pots ajudar-nos a millorar? Vols estar a la zona de restauració? Ets fisioterapeuta?

Per l’aviació adaptada 2021 necessitem voluntaris/es de tota mena, en el cas que tinguis alguna preferència o siguis expert/a en algun sector i ens puguis donar un cop de mà ens pots enviar un correu a info@aviacioadaptada.cat explicant on podries ajudar millor!

EL NOSTRE VALOR

VOLUNTARIAT I EL SEU VALOR DINTRE DE LA NOSTRA ENTITAT

El voluntariat és una peça clau en el desenvolupament del nostre esdeveniment, on la seva funció principal és dur a terme el suport als nostres usuaris i usuàries juntament amb els seus acompanyants i / o familiars en totes les necessitats que els puguin sorgir al llarg de el desenvolupament de la jornada i en qualsevol àmbit, acompanyament, traducció, assistència, etc. Entenem el voluntariat com una eina de suport molt important i al seu torn com una peça clau dins de la transformació social. Aviació Adaptada disposa de la borsa de voluntariat que en cada jornada ha cobert de manera impecable les necessitats de l’esdeveniment, representant els valors del voluntariat.

No es tracta de les hores que es dediquen a les diferents tasques, sinó d’estar atents i oberts solidàriament a la millora estructural de la societat en la qual vivim, en la lluita per un món més just, solidari, equitatiu i igualitari. Segons indica la Llei 15/2015 de 30 de juliol, del voluntariat i de foment de l’associacionisme, els nostres voluntaris i voluntàries reben formació continuada quedant al seu torn cobertes totes les necessitats que puguin sorgir durant l’esdeveniment com poden ser personals, físiques o legals.

FAQs

Aeròdrom d’Igualada-Òdena

Qualsevol persona és benvinguda a fer el voluntariat. Tot i que recomanem uns certs requisits:

  • Compromís per assistir a una xerrada online prèvia a l’esdeveniment.
  • Empatia i ganes de passar-ho bé.

En el cas que tingui alguna preferencia o siguis expert en algun sector i ens puguis donar un cop de mà, ens pots enviar un correu a info@aviacioadaptada.cat explicant on podries ajudar millor!

Disposarem de pàrquing a l’aeròdrom. També hi haurà servei d’autobús disponible des de diferents punts de Catalunya per arribar directe i una llançadora des de l’estació de tren d’Igualada. Per qualsevol dubte contacte via correu amb nosaltres a info@aviacioadaptada.cat.