Pilots Aviació Adaptada 2023 (21 Octubre)

La Jornada comença a les 10 h, tot i que abans es farà el briefing previ a la Jornada. El briefing es farà a les 9:30h, és recomana arribar al voltant de les 9 a LEIG.
Si us plau si algú de vosaltres, té peticions de com millorar la zona de vol o idees noves, no dubteu en contactar amb el responsable de pilots: Aniol Carreras - 620 79 05 02.
 
A continuació les dades necessàries a emplenar per ser pilot de la Jornada. A tots aquells que no estigueu federats i ho desitgeu, se us federarà per el dia de la Jornada.

* Indica que la pregunta es obligatoria

Estas federat a la Federació Aèria Catalana? *
Has vingut a l'anterior edició d'Aviació Adaptada? *
Necesitem saber la teva talla per regalar-te un polo del esdeveniment: *
Vols que et tramitem la llicència federativa? *
Vindras acompanyat/da? *
En cas que vinguis acompanyat/da si us plau omple el formulari per ells com a voluntaris/ies si volen col·laborar a la Jornada també en altres tasques.
 
Accepto cedir la meva imatge perquè l'entitat Aviació Adaptada en faci ús per fer-ne difusió i la politica de privacitat de dades. *(a la web aviacioadaptada.cat) *
Accepto la política de protecció de dades *

Si us plau, envia l'assegurança de la teva aeronau al mail: info@aviacioadaptada.cat

Altre cop, moltes gràcies per formar part de la Jornada d’Aviació Adaptada 2023.

 

ASSOCIACIÓ AVIACIÓ ADAPTADA és el Responsable del tractament de les seves dades personals i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril (GDPR), i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), amb la finalitat de mantenir una relació comercial (sobre la base d'una relació contractual, obligació legal o interès legítim) i conservar-los durant no més temps del necessari per a mantenir la fi del tractament o mentre existeixin prescripcions legals que dictaminin la seva custòdia. No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal. Així mateix, se l'informa que pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i els de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a ASSOCIACIÓ AVIACIÓ ADAPTADA en RONDA DEL GENERAL MITRE, 109 4t 2a - 08022 Barcelona (Barcelona). E-mail: info@aviacioadaptada.cat i el de reclamació www.aepd.es.