Benvingut/da a la web oficial de l’Aviació Adaptada. On podràs trobar tota la informació i apuntar-te per la següent edició:

Qui som ?

Som tres entitats dedicades al món de la discapacitat en diferents àmbits (Vols per a tothom, Sillas voladoras i Temyque) que ens hem agrupat per fer realitat l’aviació adaptada juntament amb la federació aèria catalana, Aeroports de Catalunya i els ajuntaments d’Òdena i d’Igualada.

Que fem?

Apropem el món de l’aviació al col·lectiu de persones amb discapacitat.

Qui pot venir?

La jornada es proposa en un dia festiu on tothom pot apropar-se. De fet ho recomanem, serà tot una festa. Si bé és veritat que només podran gaudir de l’experiència del vol aquelles persones amb un grau de discapacitat reconegut. 

Quin preu té?

El preu de la jornada són 30 euros, on inclou el vol, el dinar i una camiseta d’obsequi. Important apuntar-se amb antelació.

Quin dia és l’Aviació Adaptada?

La jornada es desenvoluparà el dissabte 20 d’Octubre.

On es farà?

Aeròdrom d’Igualada-Òdena

Puc venir de voluntari/a?

Qualsevol persona és benvinguda a fer el voluntariat. Tot i que recomanem uns certs requisits:

– Compromís per assistir a una xerrada prèvia a l’esdeveniment
– Empatia i ganes de passar-ho bé.

En el cas que tinguis alguna preferència o siguis expert en algun sector i ens puguis donar un cop de mà ens pots enviar un correu a info@aviacioadaptada.cat explicant on podries ajudar millor!

Quin preu té el dinar sol ?

En el cas que només vulguis venir a dinar té un cost de 10 €, a part durant aquell dia tindrem expositors de la comarca i un bar, on podreu comprar el necessari durant tot el dia.

Com puc arribar-hi ?

Disposarem de pàrquing en l’aeròdrom. També estem preparant uns quants busos des de diferents punts de Catalunya per arribar directe i una llançadora des de l’estació de tren. Per qualsevol dubte contacte via correu amb nosaltres.

JORNADA 1 – DOCUMENTAL

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

TV3 CAPACITATS – LLIURES COM OCELLS

Des del cel, els problemes empetiteixen. Les sensacions de tranquil·litat i llibertat són màximes; més si normalment et mous amb cadira de rodes. Són algunes de les reflexions que sentim a la jornada de vol per a persones amb mobilitat reduïda que organitzen les associacions Vols Per A Tothom, Temyque (Tengo Esclerosis Múltiple y Qué) i Las Sillas Voladoras, a l’aeroport de Lleida-Alguaire. Una jornada de convivència i solidaritat que deixa imatges tant espectaculars, com les sensacions que expliquen els protagonistes.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Facebook


Instagram