PREGUNTES
MÉS
FREQÜENTS

Necessites ajuda? Hem preparat aquesta pàgina perquè consultis qualsevol dubte que tinguis, aqui trobaràs una sèrie de respostes a les preguntes més freqüents que rebem dels nostres usuaris. Si tot i així no trobes el que estàs buscant, no et quedis amb el dubte! contacta amb nosaltres i mirarem de resoldre-ho.

La jornada es proposa en un dia festiu on tothom pot apropar-se. De fet ho recomanem, serà tot una festa. Si bé és veritat que només podran gaudir de l’experiència del vol aquelles persones amb un grau de discapacitat reconegut.

El preu de la jornada són 35 euros, on inclou el vol, el dinar i una camiseta d’obsequi. Important apuntar-se amb antelació.

La jornada es desenvoluparà el dissabte 5 d’Octubre.

Aeròdrom d’Igualada-Òdena

Qualsevol persona és benvinguda a fer el voluntariat. Tot i que recomanem uns certs requisits:

  • Compromís per assistir a una xerrada prèvia a l’esdeveniment.
  • Empatia i ganes de passar-ho bé.

En el cas que tinguis alguna preferència o siguis expert en algun sector i ens puguis donar un cop de mà ens pots enviar un correu a info@aviacioadaptada.cat explicant on podries ajudar millor!

En el cas que només vulguis venir a dinar té un cost de 10 €, a part durant aquell dia tindrem expositors de la comarca i un bar, on podreu comprar el necessari durant tot el dia.

Disposarem de pàrquing en l’aeròdrom. També estem preparant uns quants busos des de diferents punts de Catalunya per arribar directe i una llançadora des de l’estació de tren. Per qualsevol dubte contacte via correu amb nosaltres.

Go to Top